Direct naar de hoofdnavigatie

Onderhoud & schadeherstel

Gebr. de Jong spuittechniek V.o.F. - Camperrepair is een allround bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel aan alle merken campers, caravans en vouwwagens.

Uitdeuken, spuiten en beplating vervangen, alles volgens fabrikanten-richtlijnen. Reparatie van geprofileerde caravan- en camperwanden. Ook polyester reparaties behoren tot ons werkpakket. Op de reparatie geven wij 2 jaar garantie met een mogelijkheid tot verlengen naar 4 jaar.

Voor onderhoud en reparatie zijn wij u graag van dienst in onze moderne geoutilleerde werkplaats. Deze beschikt onder andere over een remmentestbank met weeginrichting, hefbrug en een spuitkabine voor caravans en campers.

Het pand van Gebr. De Jong en Camper Repair

Onze monteurs zijn gediplomeerd en zijn bij topmerken op cursus geweest. Zij zijn dan ook ware specialisten op het gebied van schadeherstel en onderhoud. Wij hebben vaste medewerkers die belast zijn met het uitvoeren van onderhoudscontroles en PACK-keuringen. Tevens beschikken wij over medewerkers die volledig op de hoogte zijn van de verzekeringsexpertise en taxatie van schades. Bij schadeherstel kunnen wij de financiƫle afwikkeling van de schade voor u uit handen nemen.

Gebr. de Jong - Camperrepair werkt efficiƫnt, degelijk en professioneel en is lid van de Focwa. Wij bieden u dan ook een hoge kwaliteit en een goede garantie. Wij zijn niet merk gebonden en werken voor zowel importeurs en dealers als particuliere eigenaars.

Een afspraak voor onderhoud of schadeherstel kunt u maken op 010-5212345.